- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért nem írtam/írok konkrétumot, mert hiába az írott jogszabályok, ha azok gyakran csak képlékenyen írják le - és nem mindig elő -, hogy egy gyártónak/forgalmazónak...stb nagyjából milyen iránymutatás adott.
hiába egy felületes hazai jogszabály, ha egy külföldi gyártó másként gondolja...
mindig az/egy adott helyzet határozza meg, hogy mit érdemes tenni, érdemes/kell az asztalt verni, vagy kompromisszumra kell törekedni, kihozható-e egyáltalán valami a dologból. van olyan, hogy sokkal rosszabbul jársz, ha jogszabályokkal dobálózol, hajtod az igazadat, és a gyártó/forgalmazó meg szépen húzza az időt akár egy évig, holott ezen idő töredéke alatt, már kedvezőbb közös megállapodás is született/születhetett volna.
linkelni (a szabályos linkelés mikéntjéhez, a súgóban találsz leírást) és másolni én is tudtam volna, de minek?
hidd el, tisztában vagyok a jogszabályokkal, a munkám során rengetegszer leírom a § jelet, éppen ezért többnyire képes vagyok felmérni, hogy mikor van értelme hadakozni egy (akár garanciális) ügyben, és mikor nincs. -
kola1234
tag
Nekem egy A.C. Ryan hush hűtőpadom van.
Nem volt drága.
2db 12centis venti.
Hátul 2 fokozatban lehet állítani a sebességet.
Stabil rajta a noti.
4fokot hűt nagyjából.
Nyáron tutijó.
Az a jó a nagy ventiben, hogy kevesebbet forogva is kellő a levegőt nyom,és ennek ellenére halk.Nekem a sempron lett TL60 as core 2 turionra cserélve.
Az 2000Mhz.
Elég neki a hűtés.A 7200es samsung is legalább 5fokkal melegebb mint amit kivettem gyári 5400es toshiba.
Szal nekem megy alatta a hűtés..Meg ezüstüs pasztával kencéztem a rendszert. -
matykooo
aktív tag
-
EQ
tag
Szia!
Ha Te nem tartod egészségesnek a 82-87 fokot, akkor én mit szóljak a 100+ fokhoz?
Az egész hűtési rendszerem 1 hónapja volt cserélve. Én megtanultam együtt élni ezzel a dologgal. Szerintem ezért ilyen olcsó az MSI. Mi választottuk, együtt kell élni vele.
Egyébként nekem 67' alapjáraton és 102' max CoD5-ben, de átlag 100'.Üdv.: EQ
-
matykooo
aktív tag
Szia!
Nekem is koala javasolta hogy pucoljam ki és jobb lesz, ellenben én nem vettem le a hűtőt, csak odanyomtam a porszívót a ventire meg a bordára és szépen kiszipkázott mindent
Nekem most alapon olyan 54-57 fok, ha mondjuk megy zene, msn, netezek akkor felmegy 60-62-re, ha meg tömörítek vagy ilyesmi akkor még egyszer ment fel 70 fölé, 1 hét alatt kb... Igaz nincs alatta hűtőpad az még várat magára de mindenképpen veszek, középen hátul van felpóckolva ami a kezem ügyébe akad, 2 csomag papírzsepi, vagy a talpai alá 2-2 20ft-os
Egyébként tényleg vicces volt mikor belenéztem és tényleg egy ici pici ventinek kéne behűtenie egy 17" es gépet... Amit pedig nem értek miért jó az hogy alulról szívja a levegőt a venti... Erre még a mai napig nem tudtam rájönni hogy ebben mi a jó dolog... De, biztos van valamiféle értelme, csak nem számomra
Szerintem majd ezután próbáld ki a hűtőpadot hogy mit csinál vele...
Amúgy kopp ugyanaz a gépem van mint neked, 160giga vinyó + amd cuccos.. eddig csak ennyi bajom volt vele, + hogy az xp-t nem tudtam rárakni mert a hangkarit az istenért sem tudtam megcsinálni... de elvileg erre is van megoldás, egy új biossal... így most 64 bites vista van rajta, viszont ez eszi a gépem mivel ha nem csinálok semmit akkor is tölt minidg valamit, úh megy vissza a 32es csak lenne már vége a vizsgáknak -
kola1234
tag
mondjuk én procit is cseréltem.
egy alapgépem van, a sempron 3500 volt a lelke. most egy kétmagos turion.alapban ezek az értékek vannak:
gpu:41
cpu dioda1:29
cpudioda2:28
hdd:23.ja.de ez azért mert készenlétből most léptem be,és ment közben is a hűtőpad alatta.
a.c.ryan az enyém. 2db 12centis venti van rajta.mérek egy terheltet ha akarod.
ellenben én is tegnap pucoltam. kíváncsi leszek.
mivel is lehet izzasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged