Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hermész101
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Remélem tud valaki segíteni. 1 hónapja vettem egy MSI GX620 notebook-ot, de eddig nem volt vele szerencsém.
Rögtön az első alkalommal, amikor játszottam rajta, a billentyűzet olyan brutálisan lefagyott, hogy egyetlen karaktert sem lehetett bevinni. A játék közben néha elengedett egy-egy sorozatot a karakter, anélkül, hogy bármit is lenyomtam volna. Ezt követi a billentyűzet teljes inaktivitsa. Miután nagy nehézségek után kilépek a programból (pl. kiveszem a DVD-t és nincs más választása), és visszatérek a windows xp-be, minden program fut, mindent lehet indítani, az egér tökéletesen működik, de a billentyűzet az teljesen halott. A start menü, számítógép kikapcsolása egyenlő a végtelenített homokórával, és a power gomb hosszanti nyomására sem történik semmi. Egyetlen megoldás a teljes áramtalanítás (hálózati betáp ki, aku ki). Kb egy-két óra játék után újra ismétlődik a jelenség.Ha v.ki találkozott már ilyennel, kérem, hogy írjon.
Előre is köszi!
-
Tutter
csendes tag
Hali,
Nekem egy ex600x notim van (igaz nem olyan régóta), de én nem csalódtam benne.
Hibátlanul megy Xp és vista altt, jó a kijelző, minden funkció jól működik...kellemesen csalódtam. Nekem semmi gondom vele.
Volt egy komoly HP-ez előtt, de ez jobban elnyerte a tetszésem.Üdv
Tutter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest