- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
luckyluke567
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem egy régi témát upolok (mivel régi alaplapról van szó), de a releváns témák már le vannak zárva és nem lehet hozzájuk szólni...
Adott egy MSI KT4V alaplap, amin a hátsó csatlakozók USB 1.1-es szabványúak. Egy darab USB 2.0-ás aljzat van az alaplapon, amit egy speciális "bracket" rákötésével lehet használni (a bracketen van USB csatlakozó, amire rá lehet kötni az USB-eszközöket).
A BIOS-ban minden USB-vel kapcsolatos dolgot "enabled"-re állítottam, minden általam fellelhető drivert/update-t installáltam (Win XP SP2), mégse hajlandó a bracket USB 2.0-ként viselkedni, csak 1.1-es sebességet produkál.
Az egyik KT4V topicban volt szó arról, hogy a BIOS-t kell update-elni, hogy az USB 2.0 működjön, viszont nekem ebben nincs tapasztalatom.
Kérdésem, valóban erről van-e szó, és mi a BIOS update menete?Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- HP notebook topic
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest