- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
luckyluke567 #1 üzenetére
Üdv!
Nem is kell régi témát előásni. A kérdésed tedd fel az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ezért ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
luckyluke567
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem egy régi témát upolok (mivel régi alaplapról van szó), de a releváns témák már le vannak zárva és nem lehet hozzájuk szólni...
Adott egy MSI KT4V alaplap, amin a hátsó csatlakozók USB 1.1-es szabványúak. Egy darab USB 2.0-ás aljzat van az alaplapon, amit egy speciális "bracket" rákötésével lehet használni (a bracketen van USB csatlakozó, amire rá lehet kötni az USB-eszközöket).
A BIOS-ban minden USB-vel kapcsolatos dolgot "enabled"-re állítottam, minden általam fellelhető drivert/update-t installáltam (Win XP SP2), mégse hajlandó a bracket USB 2.0-ként viselkedni, csak 1.1-es sebességet produkál.
Az egyik KT4V topicban volt szó arról, hogy a BIOS-t kell update-elni, hogy az USB 2.0 működjön, viszont nekem ebben nincs tapasztalatom.
Kérdésem, valóban erről van-e szó, és mi a BIOS update menete?Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest