- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Urak, HELP!!
Az a kérdés, hogy szerintetek, ha váltanék PCI-E -s videokártya-csatolót tartalmazó lapra (SLI Nem kell, nem lesz 2 db vga ) ,akkor - teszteket, nemtudommit figyelembe véve -
van-e valami jobb alternatíva az ''MSI K8n Neo4 (pcb 1.0) Platinum'' lapnál:
[link]
,ha s939-es procit, és DDR ramot fogadnia kell a lapnak, mert mindent azér' csak nem cserélek ki egyszerre, annyi lé nincs
''legideálisabb'' jelölt olyan, ami ezeken felül még Wifi-t is tartalmaz, vagy kieg. kártyaként( de gyárilag, csomagolva a laphoz), vagy integrálva mint régebben pl. Asus-okon..)
Mr.CsiT
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
válasz
Viktor X #1565 üzenetére
brd és viktor X: Köszönöm a precíz választ
(..időközben megtaláltam a megfelelő Szavakat, és megszólítván a PH!-t, az felele Nékem :
''shift+ő
(fanatikus tag) Megtaláltam a megoldást, az alaplapon az előlapi kivezetésről az előző tulaj levette a jumpert. Visszatetem és mindeon OK.'' [link] (utolsó hsz..)
..csak, idegesen nehezebb még a keresés is
üdv:
Mr.CsiT..és ezzel beálltam az MSi K8n Neo2 Platinum tulajok táborába
.és javíthatom az adataimnál a konfigot..
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
Sziasztok,
MSI K8n Neo2 Plat. lapon, 5.1-es hangcuccal az első két hangfalam qrvára meg se szólal.
Se XP boot (naná, hogy az látszik, hogy 'windows hangok'' a sémák között, ezen túl vagyok: ami fura, hogy a kis ''play'' ikonra kattitva sem hallok semmiféle hangot.)
Winamp a centerből szólal meg elsődlegesen+hátul+mély (5.1 edt winamp), de elöl nem.
XP szerint minden a legnagyobb rendben.
Szerintem nem.
Ötlet, hogy mi a fenétől fog szólni
ja igen, ez majdnem lemaradt: hangfalszett egy Genius Home Theather 5.1, amit ha rákötök a másik gépemre, akkor szól. rendesen.;
már vagy 3-féle alc850 drivert néztem, és kezdem unni.. )
Ötletek??
Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged