- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harang
tag
Sikerült!
Kösz a segítséget.
A NEROnak van ez a lehetősége, hogy BOOT CDt írni... van a ...\NERO\CORE\ mappában egy image, amiből írja a BOOT CDt. A cd teljes mértékben úgy viselkedik, mint egy boot floppy és bármi adatot fel lehet írni mellé. Akinek nincs floppy meghajtója és iylesmire vetemedne, van nérója, annak ajánlom.
Köszönöm a segítséget!
Üdv mindenkinek!
A lap király, 3500+os proccal nagyon pöpec! -
Harang
tag
''A BIOS nélkül nehezen fog neked bootolni egy alaplap. (Basic Input Output System.)''
Tudom mi a BIOS 2 hónapja azt tanuljuk, habár elég hülye tematikában...
Ez volt a kamu, mert volt rajta BIOS, csak boot közben valamiért azt írta ki, hogy hiányzik az az aprócska fél megás prog(PEDIG NEM!
). Én annak tudtam be, hogy nem dosból, hanem WINből lett frissítve és valami nem stimmelt, de a bios megvolt és teljesen jól működött, csak nincs kedvem ilyen fölösleges dolgokra várni napi 2*5 másodpercet(heti 70, havi 350 évi 4200 másodperc KB
)
Hú, mennem kell, majd folytatom...
Kösz a részletes leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Én annak tudtam be, hogy nem dosból, hanem WINből lett frissítve és valami nem stimmelt, de a bios megvolt és teljesen jól működött, csak nincs kedvem ilyen fölösleges dolgokra várni napi 2*5 másodpercet(heti 70, havi 350 évi 4200 másodperc KB
)