- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NewBoy
csendes tag
Hi!
Beszereztem én is egy ilyen lapot (-54G) és problémám a következő a SATA Maxtor vincsimet bootolásnál van hogy elsőre beismeri viszont gyakran előfordul az is hogy csak resetelés illetve teljes újraindítás után lép tovább a képernyő!!
Ezzel mit lehet tenni???
Jah és biost frissítettem(1.4) mert valami SATA próblémát írtak az orvoslására !
De nem változott a helyzet
Másik kérdésem pedig,hogy mennyit jelent ez a DOT-tuning a processzornak??? vagy inkább a manuális tuning a nyerő bár ennek én nem merek nagyon nekiállni mivel még sosem csináltam....
Esetleg ha adna valaki egy oldalcímet ahol bemutatják lépésre ha van ilyen egyátalán???
A64 3500+-ot kéne megnyúzni 3800+ra
Válaszotokat előre is köszönöm!Ja és B.Ú.É.K mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest