- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android dual SIM okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NewBoy
csendes tag
Hi!
Beszereztem én is egy ilyen lapot (-54G) és problémám a következő a SATA Maxtor vincsimet bootolásnál van hogy elsőre beismeri viszont gyakran előfordul az is hogy csak resetelés illetve teljes újraindítás után lép tovább a képernyő!!
Ezzel mit lehet tenni???
Jah és biost frissítettem(1.4) mert valami SATA próblémát írtak az orvoslására !
De nem változott a helyzet
Másik kérdésem pedig,hogy mennyit jelent ez a DOT-tuning a processzornak??? vagy inkább a manuális tuning a nyerő bár ennek én nem merek nagyon nekiállni mivel még sosem csináltam....
Esetleg ha adna valaki egy oldalcímet ahol bemutatják lépésre ha van ilyen egyátalán???
A64 3500+-ot kéne megnyúzni 3800+ra
Válaszotokat előre is köszönöm!Ja és B.Ú.É.K mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest