Aktív témák
-
-
hunluigi
senior tag
Na hali! Mint irtátok is csak a csatlakozás van rajta!!!! A braket alapból nem jár hozzá! :( meg kell még venni hozzá ezt: [L]http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=325[/L] Hogy hol kapható arra még én sem jöttem rá! :O (ja igen ha a braket bent van az egyik USB-röl le kel mondani ugyanis annak a csatornáját használja) :(((
-
Newlocal
aktív tag
Hali!
Nekem is hasonló a problémám. Rajata van a Bluetooth pinheader, de nemtom hogy kell Bluetooth-ozni. Ti kaptatok hozzá vmi antennát vagy ilyesmi?
Mert én nem. :( -
Newlocal
aktív tag
Hali!
Nekem is hasonló a problémám. Rajata van a Bluetooth pinheader, de nemtom hogy kell Bluetooth-ozni. Ti kaptatok hozzá vmi antennát vagy ilyesmi?
Mert én nem. :( -
Zsotie
tag
Ez engem is érdekelne!!!!!
Valaki??? -
SWaky
csendes tag
Sikerult mar valakinek pl. mobiltelefont csatlakoztatnia hozza??
Hogyan kell? Mien software kell hozza?
SWakk
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged