- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
1269
tag
18.000 + posta
-
ayden
tag
van egy ilyen közösitő kimenet amin minden rajtavan, composit svideo in-out
hát sw egy halom szemét cd volt hozzá, ami emlitésre méltő az a morrowind, ha nagyon érdekel majd megpróbálhatom megkeresni, de mivel semilyen optikai meghajtóm nincs lehet már elajándékoztam, ha a doboz nagyon létszükségleted lehet megoldható, ha nem akkor inkább megtartanám hogy meglegyen a sorozatom -
ayden
tag
Sajnálom de a memóriát elvitte a srác helyben.
Viszont!!
MSI 5900SP 128MB (390/700) Továbbra is eladó
- memória hűtés, halk venti
- VIVO
- ha érdekel még valami akkor irj
Irányár: 20k -
ayden
tag
srác azt mondta holnap visszaszól hogy kell e neki, addig még ki kell birnod.
meg hétvégén úgysincs posta -
ayden
tag
Sajna haver gépében van most a ram igy nem tudom megmondani 1 vagy 2 oldalas-e, de szerintem 2 bár erre nem mernék most megesküdni
-
ayden
tag
Van egy érdeklődő most helyben aki megvenné 7ért, de még nem döntött.
A mai napot még kivárom, ha nem kell neki akkor jlenlegi állás szerint 6500+pk és a tied. -
ayden
tag
Még 1-2 napot várok aztán meglátjuk, hátha mást érdekel az eredeti áron, ha nem akkor a tiéd.
-
ayden
tag
És szombathelyre eljönnél érte?
Amúgy ha jól emlékszem van még rá valamennyi ragi is de egyenlőre nem birtam kideriteni hol a papir igy egyenlőre ezt csak emlitem -
ayden
tag
Legalább piszkálja meg valaki a topicot
-
ayden
tag
MSi FX5900XT 128MB DDR eladó, még az alső szériás aminek a bordája a ramokra is rálóg. 390/700 a gyári órajel, alapjáratban kellemesen halk a gyári hűtés, persze használat esetén bepörög
Irányár: 25k
Továbbá eladó egy 512/400 as Samsung ram
Irányár: 7k
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest