Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Janika(1982) #1 üzenetére
A jó és használt üzleti gép az ritka. A céges notim is most kellett cserélve, 4-5 évet bírt, és a többi is is ilyen szutyok állapotban van a bankban... kék halál, néha nem kapcsolnak be, billentyűzet nehezen érzékeli a lenyomást/dupláz stb. mind Elitebook. Valóban jók voltak kb. 3-4 év ig, kivéve az aksikat.
-
Meridian
senior tag
Egy jótanács a cikk készítőjének, hogy az édesanyja ne fulladjon meg csuklás közben. Legközelebb a reklámozott termékek árait is tüntesd fel. Ja, és amikor az van odaírva, hogy akár 64GB-ig is bővíthető, akkor írd meg azt is, ez mennyibe kerülne.
Az MSI meg elmehet a fenébe. Ezek az akciós árak?
Az akciós az a laptop volt amit én vettem (május 14-én), Lenovo ultrabook, 129990-ért, azaz 130-ért, ingyen szállítva az eMAG-on, 16GB RAM, 512SSD, 5625U Ryzen5, háttérvilágítós billentyűzet, IPS panelles kijelző (csak 60Hz, de 130ba fájt az egész cucc!). Az is igaz, az eMAGon sincs most ennyiért, legutóbb 204-ért adták. De ebből is látható: 130-ért valóban akciós volt a termék. Nem csak ráírták: AKCIÓ...! Most vedd meg...! ALzától..! Anyádat, azt! -
Rayyy
senior tag
Nem értem, hogy hogy kapcsolódik a laptopvásárlás a tanévkezdéshez... ("...csesszék meg, építsék fel úgy a tananyagot, hogy ne kelljen hozzá laptop!") De viccen kívül. Augusztus 31-én hirtelen elromlik az a gép, ami július 5-én még működött? Vagy az új tananyag már csak új gépen fut? Különben is, a laptop CSézésre való, a leckét telefonnal is (kizárólag iskolán kívül) összepattintod ChatGPT-vel. Nekem beállítana a gyerek, hogy "APA! Új tanév – új gép!", lehet, hogy letekerném az amplitúdóját. Mondjuk lassan egy sznéker drágább, mint egy laptop.
-
Fex
tag
Nekem hiányzik a nagyon keveset fogyasztó, akár 10-12 órát bíró, könnyű, nem erőgép kategória...
-
HantekDSO
aktív tag
Bár árakat nem láttam, de úgy vélem a Stealth-14-AI-Studio-A1VX-ért akár 199.000 ezret is elkérhetnek - hát ennyiért talán meggondolom...
-
Janika(1982)
senior tag
Egy jó,használt üzleti gép kell ide.
Az iskolában meg-könyvekből kell tanulni.
Jó kezdeményezés,a telefon-laptop-egyéb elektronikus eszközök kitiltása az iskolákból,elvonja a figyelmet a tanulásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest