- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
shtml
őstag
UP!
-
shtml
őstag
Erős a gyanúm, hogy már a két MDSN-CD-n sincs rajta a Win32 API részletezése, ami viszont elég nagy Gates-iség lenne egy 100+ ezer forintos szoftver esetében.
Megvannak valakinek ezek a .chm-ek? A netem igen pocsék, csak telefonos modemmel van normális kapcsolatom, ami azért elég húzós lenne pénzben. Nem is értem, hogyan lehet, hogy nincsenek fenn a CD-n, de lehet, hogy valóban ez a helyzet. -
shtml
őstag
Természetesen C++ akart lenni az előbb.
X-COM:
Minden .chm egyetlen könyvtárban van:
C:Program FilesMicrosoft Visual StudioMSDN9898VSaC3
Más topicok elérhetők, csak az API funkciók nem. Pl. a TAPI funkciók elérhetők és egy rakás más is. A két darab MSDN CD-n található összes .chm-et átmásoltam kézzel is ebbe a könyvtárba, de mint kiderült, alapból (full install) már az összes ott volt. -
shtml
őstag
Visual Studio 6 C## Help/Contents
Active Subset - *Platform SDK, Reference
Platform SDK/Reference/Win32 Functions by Category
Itt ha rákattintok egy kategóriára (pl. File Functions), már bejön a következo üzenet:
Topic Not Found
No matching topic was found. Some possible reasons and remedies are as follows:
The file (.chm) that contains the destination topic is not in the expected location.
Remedy: Rerun the MSDN Library Setup.
The file (.chm) that contains the current topic or destination topic is out-of-date and the link is no longer valid.
Remedy: Install the latest version of the MSDN Library.
The MSDN Library CD is not in the CD-ROM drive.
Remedy: Insert the MSDN Library CD into the CD-ROM drive.
Visual Studio 6 C## Help/Contents
Active Subset - *Platform SDK, Reference
Platform SDK/Reference/Win32 Functions in Alphabetical Order
Itt ha rákattintok egy beture, még bejön a hozzá tartozó lista, benne a funkciók nevével, pl. ''G Functions'' elso függvénye, a GdiComment. Ha azonban rákattinrok a GdiComment névre, máris bejön a fenti üzenet. -
shtml
őstag
UP!
-
shtml
őstag
Telepítettem az MS Visual Studio 6.0 Enterprise Editiont és a hozzá tartozó 5-ös Service packot. A C++ helpjében nem akar bejönni az SDK Platform: Windows API Reference. Azaz bejönnek a témák (pl. Functions by Category és Functions in Alphabetical Order) és ezekben az egyes API funkciók listája is megjelenik. Amint azonban rákattintok bármelyik API funkcióra, megjelenik a Topic not Found üzenet és azt írja, vagy régi az MSDN topic, vagy nincs a CD a meghajtóban, vagy telepítsem újra az MSDN-t.
Természetesen az MSDN-t full install-lal telepítettem, így a CD nem is kellhet hozzá, de CD-vel sem jön be az API funkciók leírása. Újratelepítés után sem. Régi sem lehet az MSDN, mert az eredeti Visual Studio Enterprise Edition 6.0 CD-ket használtam. Persze a Service Pack nélkül is ugyanez a helyzet.
Kinek van tippje?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged