- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scobbyka
tag
Ezzel a hibával mit lehet kezdeni?
Event Id 6002
Ping of mdb 'xxxx' timed out after '00:00:00' minutes.Get-HealthReport -Identity Servername
Nincs UnHealthy
IIS reset már megvolt
-
Scobbyka
tag
Szerintetek mi lehet a gond? Miért nem kerülnek a levélszemét mappába a SPAM-ek.
Exchange 2013 Standard
JunkThreshold 4-re állítva
Content Filtering-ben Reject, Delete false-re állítvaSpam-ek megjönnek, de a Beérkezett mappába kerülnek.
Ha beállítom hogy küldje a SPAM-eket egy megadott e-mail fiókba azt megcsinálja, és akkor nem kerülnek a Beérkezett üzenetek közé.
-
Scobbyka
tag
Sziasztok,
Hogyan lehet azt beállítani, hogy az összes SPAM üzenet a levélszemét mappába kerüljön, és ne legyen törölve automatikusan?
A környezet SBS2011 (Exchange 2010)
Ezt találtam eddig:
EMC-ben Organization->HubTransport->AntiSpam->ContentFiltering kivettem a pipát a "Deleted" mellől
EMS-ben
Set-OrganizationConfig -SCLJunkThreshold 4 -
Scobbyka
tag
Szerintetek a DNS rekord így jó lehet? Mert mintha valahonnét az rémlene, hogy mx rekord nem lehet A és CNAME sem.
Jelenleg így néz ki a külső szolgáltatónál lévő DNS rekordom:
Hoszt Típus Rekord
mydomain.hu "A" külső statikus IP-m
www.mydomain.hu "A" külső statikus IP-m
remote.mydomain.hu "A" külső statikus IP-m
mail.mydomain.hu "A" külső statikus IP-m (nem tudom törölni, nincs rá lehetőség a felületen)
ftp.mydomain.hu "CNAME" mydomain.hu
mydomain.hu "MX" 0 remote.mydomain.hu
mydomain.hu "NS" szolgáltatói name server 1
mydomain.hu "NS" szolgáltatói name server 2
mydomain.hu "NS" szolgáltatói name server 3
mydomain.hu "SOA" szolgáltatói name server 1 admin@mydomain.hu 43200 7200 604800 14400
mydomain.hu "TXT" remote.mydomain.huPTR rekord az internet szolgáltatónál beállítva a remote.mydomain.hu-ra
-
Scobbyka
tag
-
Scobbyka
tag
Megvan 30 napos free tanúsítvány is, azon most átszalad a teszt.
Helyette ilyen hibám van:
remote.mydomain.hu:6001 azonosítójú MAPI-levéltároló végpont pingelésére.
Az RPC futásidejű folyamat során RPC_S_SERVER_UNAVAILABLE hiba (0x6ba) történt.Kerestem a hibakódra, néztem az IPv6 tiltást meg ilyenek, de nem jöttek be
IPv6-ot letiltom nem indul a masina, alig tudtam visszavadászni csökkentett módban hogy újra menjen.Ha telnetelek a portra akkor van válasz: ncanc_http/1.0
-
Scobbyka
tag
válasz
kraftxld #1217 üzenetére
Tegnap már néztük és nem változott a helyzet.
Akkori hozzászólásom
Holnap igénylek egy 30 naposat, és meglátom mi lesz. -
Scobbyka
tag
válasz
kraftxld #1213 üzenetére
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, az Outlook mégsem csatlakozik.
Most már az összes böngésző elhiszi, hogy valid a tanúsítvány, de ezek szerint az Outlook-ot nem lehet átverni, mert az csak nem akar működni.
Ma még volt annyi időm hogy ezt kipróbáljam. -
Scobbyka
tag
válasz
kraftxld #1213 üzenetére
És elég a szimpla domain tanúsítvány, vagy másfajta kell neki?
Mert ugye az elérés eleve a remote.xxx.hu alatt van ami már aldomain.
Tanúsítványokban nem vagyok annyira otthonMeg most csak tesztelődik ez az SBS, így emiatt gondoltam megy anélkül is, persze ha bekerül élesbe egyértelmű a tanúsítvány vásárlása.
-
Scobbyka
tag
-
Scobbyka
tag
-
Scobbyka
tag
Sziasztok,
Ma raktam fel egy SBS2011 szervert, amiben exchange 2010 a levèlkiszolgáló. Szerver belső hálózatából, domainen kívüli gèp outlookja elèri a postafiókot. Küldeni, fogadni tud. A külső remote.domain.hu-n èri el a szervert a kliens. De ha tènylegesen kívülre kerül (mobilnet) akkor már nem tud kommunikálni az exchange-el. 25,80,443,987 portok nyitva a szerver felè, OWA-nál nincs tanúsítványhiba IE-ből. Fiókot eltávolítottam megpróbáltam felvenni újra, hibaüzenet: Nem lehet feloldani a kiszolgáló nevèt. Az outlooknak online módban kell lennie a fiók hozzáadásakor. Kb. Ilyesmi lehetett a hibaüzenet. Telnettel a fentebb említett portok válaszolnak.
Most mobilról voltam ha hazaèrtem tudok kèpeket is csatolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest