- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfarkas
tag
Win2003-as domain-ben van 2 db exchange 2003sp2 szerverem. Két különböző levelező tartmányt szeretnék kiszolgálni a két szerverrel.
Pl. az egyik fogadja a @d1.hu a másik a @d2.hu-ra szóló leveleket.
A bajom az, hogy egy AD van és egy usernek nem tudok több MAILBOX-ot létrehozni. Több e-mail cím van, és működik is, de ugyanabba a tárolóba az egyik szerverre tárolja el. (Én meg azt szeretném, hogy egy juzer két mailboxxal rendelkezzen, egyik az 1. a másik a 2. szerveren.
Exchange-ben kezdő vagyok, lehet, hogy hülyeséget beszélek.
Valaki? -
gfarkas
tag
A felhasználóknál nem állítottam külön!
Ezt én is megtaláltam, és jól is működik kivéve, hogy ENGEDI CSATOLNI a 20 megás fájlt (amit ugye lazán felnyom a szerverre, és felnyomja a rohadék mert a szabad hely csökken a köteten 20 megával) és UTÁNA a küldésnél beszól, hogy hoppá a maximális mailméret 1,5 mega és ezt ő nem fogja elküldeni....
Szóval én a csatolásnál szeretném már ha végezne fájlméretellenőrzést!
Köszi! -
gfarkas
tag
Hali.
Hol lehet beállítani az exchange szerveren, hogy a felhasználó adott méret felett ne tudjon fájlokat csatolni a levélhez?
Szóval az a bajom, hogy azt be tudom állítani, hogy csatol egy 20 megás fájlt, de ez buta szerver feltölti saját magának és UTÁNA szól be, hogy nem engedi elküldeni....
Valaki?
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest