Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez teljesen jó mert így van beállítva csak mégsem működik úgy ahogy kellene. Közben ahogy nézegettem az Equipment mailbox beállításait feltűnt,hogy az Authentication Users hozzá van adva Full Access-el. Ennek szerintem nem így kellene lennie ugye?
Létrehoztam egy teszt equipment mailboxot és ha próbálok sima domain user-el beleírni a naptárába akkor azt mondja, hogy nincs megfelelő jogosultságom valószínüleg ezért lett hozzáadva minden ilyen mailbox-hoz az Auth..Users mert úgy működik.
Hogyan lehet beállítani,hogy az All users tudjon beleírni a naptárba? Netes tutorialokban csak akkor adnak usert-hozzá ha pl kijelölnek egy adott személyt aki mondjuk kezeli (jóváhagyja) a naptár bejegyzéseket/foglalásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest