Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, szeretnék még egy kicsit segítséget kérni, sok OFF is van benne, de reménykedem hogy tudtok hasznos tanácsot adni:
Lényeg, hogy szakdolgozatot kell készítenem, témám pontosan így van leírva:
"Az internetes levelezésben használatos SPAM- és vírusszűrés megoldási lehetőségeinek elemző
összehasonlítása, a főbb problématerületek leírása és értékelése. "Na már most amikor ezt választottam, fogalmam nem volt arról, hogy nekem levelezőszervert kell készítenem a későbbiekben, elsőre a tanárom erről nem szólt, csak a vírusirtókat tárgyaltuk, hogy a későbbiekben erről kell írnom.
De amikor beszéltem a konzulensemmel, kitalálta hogy csináljak levelezőszervert, windows vagy linux környezetben. Mondom köszi...
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...
Sajnos, a konzulensem csak annyit bír mondani, hogy google, a kiadott feladaton kívül, ami még idegesítőbb, hogy bármit csináltam eddig az biztos nem volt jó...
Azóta is csak szenvedek, és van kevesebb mint egy hónapom, hogy befejezzem(30-40 oldal kb)
Az az eredeti tervem, hogy ugyebár csinálok exchange-el levelezőszervert, és azt pl thunderbird-öt + exchange-t összehasonlítom. Csak ehhez is kéne valami ismeret, ami nem nagyon van.
Tudtok valami anyagot linkelni, amiben az exchange 2003 okosságait el tudom olvasni? Sajnos jobb lenne a magyar nyelv.
Jól sejtem, hogy az egész gáz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...