Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, szeretnék még egy kicsit segítséget kérni, sok OFF is van benne, de reménykedem hogy tudtok hasznos tanácsot adni:
Lényeg, hogy szakdolgozatot kell készítenem, témám pontosan így van leírva:
"Az internetes levelezésben használatos SPAM- és vírusszűrés megoldási lehetőségeinek elemző
összehasonlítása, a főbb problématerületek leírása és értékelése. "Na már most amikor ezt választottam, fogalmam nem volt arról, hogy nekem levelezőszervert kell készítenem a későbbiekben, elsőre a tanárom erről nem szólt, csak a vírusirtókat tárgyaltuk, hogy a későbbiekben erről kell írnom.
De amikor beszéltem a konzulensemmel, kitalálta hogy csináljak levelezőszervert, windows vagy linux környezetben. Mondom köszi...
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...
Sajnos, a konzulensem csak annyit bír mondani, hogy google, a kiadott feladaton kívül, ami még idegesítőbb, hogy bármit csináltam eddig az biztos nem volt jó...
Azóta is csak szenvedek, és van kevesebb mint egy hónapom, hogy befejezzem(30-40 oldal kb)
Az az eredeti tervem, hogy ugyebár csinálok exchange-el levelezőszervert, és azt pl thunderbird-öt + exchange-t összehasonlítom. Csak ehhez is kéne valami ismeret, ami nem nagyon van.
Tudtok valami anyagot linkelni, amiben az exchange 2003 okosságait el tudom olvasni? Sajnos jobb lenne a magyar nyelv.
Jól sejtem, hogy az egész gáz?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...