Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, szeretnék még egy kicsit segítséget kérni, sok OFF is van benne, de reménykedem hogy tudtok hasznos tanácsot adni:
Lényeg, hogy szakdolgozatot kell készítenem, témám pontosan így van leírva:
"Az internetes levelezésben használatos SPAM- és vírusszűrés megoldási lehetőségeinek elemző
összehasonlítása, a főbb problématerületek leírása és értékelése. "Na már most amikor ezt választottam, fogalmam nem volt arról, hogy nekem levelezőszervert kell készítenem a későbbiekben, elsőre a tanárom erről nem szólt, csak a vírusirtókat tárgyaltuk, hogy a későbbiekben erről kell írnom.
De amikor beszéltem a konzulensemmel, kitalálta hogy csináljak levelezőszervert, windows vagy linux környezetben. Mondom köszi...
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...
Sajnos, a konzulensem csak annyit bír mondani, hogy google, a kiadott feladaton kívül, ami még idegesítőbb, hogy bármit csináltam eddig az biztos nem volt jó...
Azóta is csak szenvedek, és van kevesebb mint egy hónapom, hogy befejezzem(30-40 oldal kb)
Az az eredeti tervem, hogy ugyebár csinálok exchange-el levelezőszervert, és azt pl thunderbird-öt + exchange-t összehasonlítom. Csak ehhez is kéne valami ismeret, ami nem nagyon van.
Tudtok valami anyagot linkelni, amiben az exchange 2003 okosságait el tudom olvasni? Sajnos jobb lenne a magyar nyelv.
Jól sejtem, hogy az egész gáz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...