Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arianrhod
csendes tag
Nagy bajt csináltam magamnak, kérnék segítséget!
Nagyon távol, és magányosan élek, interneten tartok kapcsolatot. Van egy új gépem, ami tegnapig kiválóan működött, Windows10 (64bit) oprendszer. Vásároltam a MicroSoft boltban egy appot, ami viszont megfertőzte trójai falovak tömegével a gépet. Hiába küzdöttünk vállvetve a Windows Defenderrel, és írtottuk ki a nyomorult férgeket, sikerült így is működésképtelenné tenniük a gépet. Először a "server imap" protokollt minősítette a Defender megbízhatatlannak, és kitöröltette velem, majd többé nem működött az email-fogadó szolgáltatás, azután leállt a küldés is, majd a Skype. Végül eltűnt az internet, nem állítható vissza jelenleg a WiFi, mert nem ismeri föl a rendszer a rootert.
Én született antitálentum vagyok az ilyen dolgokhoz, de nincs senki, akihez fordulhatnék, és járóképtelen vagyok. Vagyis nem tudom szervízbe sem vinni a gépet. Ezért kérnék egy távvezényléssel történő segélyakciót, annyira talán nem vagyok béna, hogy az utasításokat ne tudnám követni.
Tudnátok nekem segíteni visszaállítani a rootert? Gondolom, az imap szervert kéne először, ha jól sejtem, annak kitörlése okozhatta az összeomlást. Nagyon hálás volnék érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest