Új hozzászólás Aktív témák
-
Arianrhod
újonc
Nagy bajt csináltam magamnak, kérnék segítséget!
Nagyon távol, és magányosan élek, interneten tartok kapcsolatot. Van egy új gépem, ami tegnapig kiválóan működött, Windows10 (64bit) oprendszer. Vásároltam a MicroSoft boltban egy appot, ami viszont megfertőzte trójai falovak tömegével a gépet. Hiába küzdöttünk vállvetve a Windows Defenderrel, és írtottuk ki a nyomorult férgeket, sikerült így is működésképtelenné tenniük a gépet. Először a "server imap" protokollt minősítette a Defender megbízhatatlannak, és kitöröltette velem, majd többé nem működött az email-fogadó szolgáltatás, azután leállt a küldés is, majd a Skype. Végül eltűnt az internet, nem állítható vissza jelenleg a WiFi, mert nem ismeri föl a rendszer a rootert.
Én született antitálentum vagyok az ilyen dolgokhoz, de nincs senki, akihez fordulhatnék, és járóképtelen vagyok. Vagyis nem tudom szervízbe sem vinni a gépet. Ezért kérnék egy távvezényléssel történő segélyakciót, annyira talán nem vagyok béna, hogy az utasításokat ne tudnám követni.
Tudnátok nekem segíteni visszaállítani a rootert? Gondolom, az imap szervert kéne először, ha jól sejtem, annak kitörlése okozhatta az összeomlást. Nagyon hálás volnék érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest