- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husika
csendes tag
Az MD a sony fejlesztéseként a MiniDisk-et takarja, gondolom így már ismerősebb!
Itt olvashatsz a legfrissebb fejlesztésekről, amik közel egy másfél év alatt jut el kishazánkba. Ha apróhirdetőknél körülnézel gyakran találni olcsón kapható külföldön vett-kipróbált-megunt de még itt nem kapható cuccokat. Többször volt nekem igy termék, és soha nem bántam meg. Olcsónak nem olcsó, de folyamatos készülékcserékkel (mint a mobil) aránylag kevesebb összeg-ráfordítással mindig a ''topon'' tudsz lenni, azaz nem marad a nyakadon a drágán vett, olcsón sem leadható kifutott készülék.
Na röviden az info miatt: http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-RH10.html
sajna angol nyelvü, de busásan megtérül, ha érdekel és fogalkozol vele.
Amugy ha jol tudom az extreme-digital szervize javítja az mpman-okat a 13 visegrádiban, ha jól emléxem. -
aton-hawk
tag
Szia!
Megmondom őszintén, nem szívesen vennék egy újabb cuccot, hiszen már vettem egyet. Most ezzel akkor mit kezdjek? Adjam el, és vágjak át mást?
Egyébéknt mennyibe kerül az MD? Ha jól selytem ez olyan, hogy SD kártyával lehet bővíteni a memóriáját. Esetleg egy kis leírást tudsz adni róla?
Előre is thx -
Husika
csendes tag
Az MPMAN FUB-26-tal én is ''megjártam: nem lehetett kikapcsolni a világítást (csak ha leforrasztottam a tápvezetéket a LED-ekről
) és a 320kbps kódolású anyagoknál random előfordult, hogy begerjedt az egyik csatorna a track lejátszásának 10-15-ik mp-ben. Egyébként nem érdemes magas bitrátájú anyaggal terhelni, mert zabálja az áramot, sok helyet foglal és nem szól szebben. (nagy MD fan vagyok és ott sokkal ''hifi''-bb a hangminőség) vissza is térek az md-zésre, ha a sony végre megcsinálja rendesen a meghajtóprogramokat xp alá, mert ott még nem sikerült elindítani egyik sonic stage-et sem. Csak 9x alatt. kész röhej. Írtam nekik számtalan mail-t de **rtak bármit is visszajelezni. Egyébként most jelentették be a teljes körű mp3 tárolás-lejátszást, így végre véget ér a konvertálgatós időszak. Csak ajánlani tudom a HI-MD-t 1GB és usb-s adattárolóként is műxik, nem beszélve, hogy a lemez alig párezer pénz!
-
aton-hawk
tag
Esetleg tud valaki valami memória diagnosztizáló progit kifejezetten mp3 lejátszókhoz?
Xp-nél nem jelez semmit, hogy valami baja lenne. -
aton-hawk
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Nemrég vettem egy 256Mb-os mpman fub26 típusú mp3 lejátszót. Viszont van vele egy-két problémám.
A legfőbb bajom az, hogy rámásolok mp3-kat a lejátszóra, és amikor lejátszom őket, néha lehet hallani egy olyan hangot, mintha egy pillanatra megcsúszna a ''szalag''. Tehát ilyen furcsa csúszó, ciripelő hang van, de csak nagyon rövid ideig (kb. 1/10 másodperc ideig) Utána rendesen megy tovább a lejátzszás, nem áll meg. Viszont ezt így randomra műveli, és egy számon belül akár jópárszor is. Eleinte nem foglalkoztam vele, mert azthittem, hogy a számmal van a baj, de otthon meghallgatva semmi baja az mp3-nak. Hosszú távon nagyon idegesítő.
További problémák: Ha sokat hallgatom az mp3-kat formázás nélkül, akkor néha egy szám beakad, és egy bizonyos részét elkezdi a végtelenségig ismételni. Ha kikapcsolom, és újra be, akkor ugyan annál a résznél megint beakad. Ráadásul ilyenkor hangosabb az előbb említett ciripelés is.
Azt már meg sem említem, hogy néha nem lehet leszedni róla adatokat, vagyis pontosabban lehet, felmásolja, csak után azt a gép nem olvassa.
Valaki segítsen! Mi lehet a baj?
A lejátszó memóriájával lehet valami?
A gari hamarosan lejár asszem, olyankor mi a teendő?
Előre is thx mindenkinek a hsz-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- GTA VI
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest