Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota
senior tag
Bővebben: link
és többé nem lesz gondod a codekekkel. -
L3zl13
nagyúr
Nem igaz. Mpeg2 formátumú videóknak is ez a leggyakoribb kiterjesztése.
Másrészt a #3 - #8-ra az mpeg1-hez is kell kodek, csak azt a win alapból tartalmazza. De láttam már olyat, hogy egy kodekpakk uninstallkor törölte az mpeg1-hez szükséges kodekeket is. Utánna már azt sem lehetett lejátszani. -
William
csendes tag
Letöltöttem egy VLC mediaplayer nevű, nem túl jó külsejű programot, ami végre lejátsza az mpg kiterjesztést. Tehát lejátszó kellett. Köszi minden hozzászólást, és valahogy így: topik zárható.??
-
VladimirR
nagyúr
vagy esetleg jo lehet egy trial dvd-lejatszo, ugyis csak az szamit, hogy a kodeket tegye fel, onnantol barmely lejatszo kezelni fogja a filmet
vagy itt egy svcd codec: Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
-
William
csendes tag
Most mennem kell, de ha valaki tud még valami megoldás-alternatívát, szívesen venném. Köszi mindenkinek.
Jó ez a fórum. Bár eddig csak olvasgattam, mert mindenre találtam megoldást innen. -
bighed
csendes tag
PowerDVD 6.0-val nekem minden megy és szinte semmilyen codec nincs fent..
-
William
csendes tag
Már töltöm a powerdvd-t, már másfajtával próbáltam, bár az univerzális volt. A kodekanalizáló pedig ezt írta: This is, or appears to be, an unsupported filetype. GSpot provides full support for AVI and OGG media streams. Based on its composition, GSpot believes the filetype to be ''RIFF/CDXA -->MPEG (.MPG/.MPEG/.VOB)''. Ezis valami, vagy megy valahova?
-
Lortech
addikt
Elképzelhető, hogy mpeg2 a file, ezért dvd lejátszóval játszható le (PowerDVD, WinDVD), vagy pedig fel kell tenned egy mpeg2 dekódert, ha a sima media playerekkel akarod használni. Persze igy látatlanban...
szerk: ehh, Vladimir...
Mindig megfogadom, hogy frissitek, mielőtt postolok, de mindig lusta vagyok.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
tevedsz
bar mpeg1-et (vcd) a windoze alapbol le tud jatszani, mpeg2-hoz (svcd) igeis szuksege van valamilyen kodekre
Bővebben: link innen lehet valogatni, vagy egy dvd-lejatszo program felrakasa is megoldast jelent -
corlagon
senior tag
Bővebben: link
codec-azonosító program -
William
csendes tag
Sziasztok! Bocs az új topikért, de ami van, abban nem találtam megoldó segítséget. Xp rendszer, szokásos kodekek: AC3 + AC3 register file, és FFD-SHOW. Ezekkel menni szokott minden. Néha kínomban feldobok 1-1 kodekcsomagot, de mint most sem, nem oldotta meg a problémát, kodekhiányt valószínűsít a hibaüzenet. Na meg a lejátszók arzenálját is próbáltam: M.player több verzió, BS playae, Viplay, stb. Mivel megy az MPG file?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest