- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Ja, megvan!!!
A válasz most is:
VIRTUALDUBBAL!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) -
Hequila
őstag
Olyan program (is) kellene, amivel rögzíteni lehet a webkamera által ''látott'' dolgokat
-
Hequila
őstag
Már csak egy problémám lenne:
Milyen programmal lehet azt megcsinálni, hogy szétválasztom a hangot a képtől, és ha újra összeillesztem, akkor a hang ne késsen.
Próbáltam már a virtualdub-bal, kiírta az elején, hogy:
bla-bla-bla
A hang 6523ms -ot fog késni a képhez képest.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ezt a késést tudom-e korrigálni valamivel. Nem mindegyik filmnél csinálja ezt. -
Hequila
őstag
Lehet, hogy nagyon béna vagyok,
de írni akartam egy 90 perces cd-t, aszonta a néró erre, hogy nincs elég hely rajta. Ezután megnéztem a cd spídben, ott 80 percesnek ismerte fel. Namármost. Simán engedélyezni kell ebben az esetben a túlírást oszt kész, vagy régi az íróm? (LG 16*10*40 -es) -
Hequila
őstag
És ha már itt tartun akkor:
nem tud valaki olyan prg-t, ami asf-ből valami emberi formátumot csinál? (pl. mpg vagy avi, vagy dat) -
Hequila
őstag
Letöltöttem a progikat, minden müxik faszául, CSAK van egy folm, amibe bele kéne olvasztani a felíratot (shrek), de ha beleolvasztom, akkor siet a felírat a képhez képest. Erre van valami egyszerű megoldás? Valami beállítás, meg hasonlók. Nincs sok kedvem a .sub -ban minden időzítést átírogatni.
-
Hequila
őstag
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
Jaja
Azért mondtam, hogy az első problémám megoldódot, mert én is rájöttem a néró beépített lehetőségére! -
Hequila
őstag
Up
Na már csak olyan progi kéne, amivel a felíratot egybe lehet olvasztani a képpel!!! -
Hequila
őstag
Hali
Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehet letölteni olyan programot, ami mpegből és aviból is képes dat kiterjesztésű videofájlt csinálni?
Linkeket dobjatok be, ha tudtok!
Thx
És még olyan program is érdekelne, amivel a felírat- és a videófájlt egybe lehet olvasztani!
Ismét Thx
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest