- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Ja, megvan!!!
A válasz most is:
VIRTUALDUBBAL!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) -
Hequila
őstag
Olyan program (is) kellene, amivel rögzíteni lehet a webkamera által ''látott'' dolgokat
-
Polesz
addikt
Virtualdubbal :)
Van olyan opciója, hogy szinkronizálni lehet a képet és a hangot. Én így raktam össze egy filmet aminek a képe már megvolt a hangot pedig videókaziról digiztük be. A hang általában 25 fps a kép pedig 23.97~24fps ekkor jelentkezik a csúszás. Pontosan nem tudom, hogy hol lehet állítani, de lehet az már biztos. -
Hequila
őstag
Már csak egy problémám lenne:
Milyen programmal lehet azt megcsinálni, hogy szétválasztom a hangot a képtől, és ha újra összeillesztem, akkor a hang ne késsen.
Próbáltam már a virtualdub-bal, kiírta az elején, hogy:
bla-bla-bla
A hang 6523ms -ot fog késni a képhez képest.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ezt a késést tudom-e korrigálni valamivel. Nem mindegyik filmnél csinálja ezt. -
Hequila
őstag
Lehet, hogy nagyon béna vagyok,
de írni akartam egy 90 perces cd-t, aszonta a néró erre, hogy nincs elég hely rajta. Ezután megnéztem a cd spídben, ott 80 percesnek ismerte fel. Namármost. Simán engedélyezni kell ebben az esetben a túlírást oszt kész, vagy régi az íróm? (LG 16*10*40 -es) -
Hequila
őstag
És ha már itt tartun akkor:
nem tud valaki olyan prg-t, ami asf-ből valami emberi formátumot csinál? (pl. mpg vagy avi, vagy dat) -
Hequila
őstag
Letöltöttem a progikat, minden müxik faszául, CSAK van egy folm, amibe bele kéne olvasztani a felíratot (shrek), de ha beleolvasztom, akkor siet a felírat a képhez képest. Erre van valami egyszerű megoldás? Valami beállítás, meg hasonlók. Nincs sok kedvem a .sub -ban minden időzítést átírogatni.
-
Hequila
őstag
válasz
Warlock_42 #4 üzenetére
Jaja
Azért mondtam, hogy az első problémám megoldódot, mert én is rájöttem a néró beépített lehetőségére! -
Warlock_42
senior tag
Minek DAT? VideoCDt akarsz írni?
Ha jól emléXem a Nero átpakolja magának DAT-ba az avi-t meg az mpeg-et írás alatt/előtt. -
Hequila
őstag
Up
Na már csak olyan progi kéne, amivel a felíratot egybe lehet olvasztani a képpel!!! -
Hequila
őstag
Hali
Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehet letölteni olyan programot, ami mpegből és aviból is képes dat kiterjesztésű videofájlt csinálni?
Linkeket dobjatok be, ha tudtok!
Thx
És még olyan program is érdekelne, amivel a felírat- és a videófájlt egybe lehet olvasztani!
Ismét Thx
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest