- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
#78734080 #4755 üzenetére
Köszi a tippet, babyzokni van itthon egy rahedli
Az a műanyag tok a néhánnyal ezelőtt Macilacitól nekem bejön, a Sony bőrből árul vmi spéci nyakpántot is készít, de ez egy tizes biztosan lenne. Valami olcsóbb megoldást keresek, de első a nyakpánt lenne, mert azóta belsőzsebes kabát volt rajtam, hogy el tudjam tenni
Na mindegy, ez legyen a legnagyobb gondunk, nem igaz hölgyek és urak? -
ponti_ak
addikt
válasz
#78734080 #4438 üzenetére
Hmm, lehet hogy picit túlreagáltam.. csak elsőre az üzemidő meg a BT jónak tűnt, és a vezérlés is. A korábbi A8xx-es megoldás valószínűleg tényleg jobb, mint ez a navigációs gyűrű. Zsebben biztosan. (Plusz a tárhelynél is rémeket láttam, nincs is 32gigás belőle..
..hmm, pedig nem is ittam...
)
vili: a csatlakozó engem nem zavarna annyira (najó, dehogyisnem). De annyira azért mégsem. Amúgy egyszer fogdostam már a 8-as szériát Saturn-ban, és egészen megtetszett, nagyon masszív, patent kis DAP, és lapos is. A Samo K3-nál nem laposabb, de a D2 után ez is olyan, mint egy palacsinta.
ui: öö..miért off? szeintem nem off.. mindegy..
-
-
ponti_ak
addikt
válasz
#78734080 #4323 üzenetére
A HA feltétel ezért volt ott..
Ultimate DAP? * Szerintem _már_ nem lesz, azok miatt, amit Maci is leírt. Elkurvult a piac, mindenki a csiricsáré bazári szarokat gyártja szíves nagy érintő kijelzővel, ahelyett, hogy az igényeket figyelnék. Pedig lehetne majdnem-tökéleteset alkotni (pl egy 32 (64?)Gb-os iAudio 7-szerű jószág joy-jal szerelve, magnézium házban, erős, közel tökéletesre hangolt korszerű hang-chip-pel, gapless, könyvtár-váltás, esetleg id3support, RDS-es vagy méginkább DAB-rádió, Flac support.. álmodozni lehet, persze..), de úgy látszik ez nem éri meg.
Oké, mondhatjuk, hogy az iRiver kijött a T60-nal, és a többiek (pl. Sandisk Sansa, Creative Zen-ek) is próbálkoznak de nem igazán hallottam, hogy bármelyik is agyonverné az eddigi DAP-okat. Kompromisszumok most is mindegyikben vannak, legfeljebb némelyikben talán kicsit kevesebb.* .. pedig a Rockbox-player project (is?) pont erről szól.. nemrég volt róla szó, Maci és bwoay tárgyalták ki..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest