- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mecsekijeti
újonc
válasz Kammerer2 #36209 üzenetére
Köszi a gyors választ (és a többieknek is persze)
Értem , a kérdésemet illetően tökéletesen megvilágosodtam.
Magyarázva a dilemmát: a rendes zenehallgatást nyilván továbbra is nyugiban, madzagos fejhallgatóval képzelem el. A gyaloglás/utazás közben történő zenefogyasztás az, ahol szeretném emelni a színvonalat az átlagos mobil+tws szintjéről. Azt nyilván magamnak kell kidekázni, mi éri meg, de a Momentum 4 hirtelen olcsó lett (biztos jön az 5) és azon töprengek, mi passzolna ahhoz.
Ideálisan 100-ig jó lenne megúszni (max plafon 150).
Van valakinek valami jó ötlete a jelenleg újonnan elérhető, Tidal képes DAP-ok közül, amitől nem kell félni, hogy letérdel és van az a minőség, hogy BT-on túl rendes fejhallgatóval se lenne lelombozó?
Kösz előre is... -
-NoVa-
addikt
válasz Kammerer2 #36209 üzenetére
A legtöbb DAP - mobil között technikailag nincs eltérés BT irányban, de...
A jobb mobilokban van Dolby Atmos dekóder, Tidal esetén ez azt jelenti, hogy pl a Justice Hyperdrama albuma Egy BT-s Sony XM5 TWS-el Tidalról a Samsung S24 Ultrámról lényegesen jobban szól, mint az amúgy sokkal jobb hangminőséget produkáló Astell&Kern DAP-omról, amiben nincs. Más, extra dekóderigény nélküli cuccoknál nincs érzékelhető különbség. Avagy a kurrensebb mobilban jobb a BT antenna, de ennyi.
Nekem a mobil az általános háttérzenehallgatós, a DAP az teljes értékű elmélyülős kikapcsolódásra (vezetékes fülessel) ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest