- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Előző autómban egy CDA9884R volt, etalon hang, 4voltos RCA-k. Baba
De a mostani autókban/autómban, főleg ha navis....nincs szíve az embernek kitépni a helyéről, túlságosan be van integrálva mindenbe. Meg egyébként korrekt erőt présel magából, nem torzít, csak maga a hangkép nem tetszik és EQ presettel sem tökéletes. Egy külső hangforrással tökéeltes lesz.Melyik ipod? Az talán jobb is lehet, mert felismeri az ipodot a fej
(bár lehet akkor már megint a fejegység saját DAC-a dolgozik, de azt hiszem nem)
-
Ébri
senior tag
Nagyszerű, hogy most merült fel ez a téma. Telefonom elkezdett haldokolni. Jelenleg spotify-ra egy HTC one-t használok, stabilan a polcon. Ha van ennél jobb hangú, használtan már emberibb áron (max. 30-40 eFt.) kapható készülék, akkor lehet, rá cserélném ki a telefonként használt telefonom, s akkor a jobb hangút betenném az erősítő mögé.
-
∂яσнυη
senior tag
Köszi, úgy lesz. Csak jó lenne hozzá találni edzettüveg lapot, mert ez a fólia dolog nekem nem jön be.
És tudod még mi a jó benne? Itt is lehet flashelni.
Ki is próbálom a legújabb firmware-t ami már támogatja az usb dac-ot és a dsd-t. Van cwm recovery és dual boot rockboxal. A rockboxal meg jól személyre szabható. Rengeteg skin van hozzá. Hangra nem tudom mit nyújt a box. Ismerkedem még a technikával. Low,mid,high gain t pl nem tudom milyen impedanciánál melyiket érdemes használni.
Most már lassan te következnek a sorban. Bár én telót nem váltottam, úgyhogy 50-50.
-
∂яσнυη
senior tag
Nekem is megjött és hasonlók az érzéseim. Minden hang egy kettő lecseng. Az xe800 ból még azt a kevés szubbasst is kiöli, ami van benne(vagy nem tudja meghajtani normálisan). És a hangszereknek sincs meg az a minimális testessége, amit szeretnék. Biztosan lenne olyan füles amivel pariban van, de az nem az xe800 lesz.
Más: xduoo x2 x3 és az ihifi 770 is akció tomtop-on.
-
dethroner
veterán
Az a hang ami kijön belőle ahhoz képest nagyon jó hogy 20 dollárba kerül, vagy úgy általánosságban?
Esetleg a Ruizu X02-höz képest mit nyújthat? Mert attól azért nem voltam elájulva. Nem azt mondom, 17 dollárért elég tűrhető az is, de ha csak azt a kategóriát feszegeti ez a Benjie is, akkor nem hiszem hogy lecserélném a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest