Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Nézd...tekerentyűs, dupla dac-os, balanced kimenetes, AK dac-os (mondjuk ez nem minden kinek upgrade) és persze frissebb android (ez meg végképp...csak parasztvakítás)
Tekerentyű nekem fontos, AK dac szerintem simább, balanced kimenet szélesebb hangtér (igaz teljesítmény növekedés itt nem keletkezik, sőt csökkenés..ez elég furcsa..)A változtatható erőlködő modulok egyértelműen az X7 malmára hajtják a vizet, de kérdéses, ki hajt nagy impedanciás fejest róla, mert ha nem, akkor az X5 elegendő sok mindenre...
Na úgy nagyjából ennnyi...szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro (128 GB, karcmentes, arany)
- Dell Preciison 3630 workstation: Xeon, vagy i7 8700K/P2000, vagy P4000, 32GB-64GB,Win 11 Pro
- Eladó DELL Latitude 7400 - 2-in-1 -- 14" -- Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző
- Asus H61M-E LGA 1155 alaplap
- Újszerű iPhone 12 128GB Black, makulátlan állapotban, független, dobozában