- Új Redmi fülhallgatók, óra és Xiaomi külső aksik is érkeztek hazánkba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz PR0JECTNR56 #18004 üzenetére
Szerintem is nagyon jó lehet. Anno, még én is nézegettem azt. Csak Mo-n nem lehet kapni, 93 ezerért meg nem volt pálya.
Úgy érted fejhallgatót, nem?. Talán egy árnyalattal jobban megérheti amúgy egy HD800 mondjuk.
Ha megnézi az ember különben, az európai gyártók akg, sennh, beyer fejesei nincsennek is rossz árban.
Viszont az ázsiai és amerikai cuccok irdatlan drágák. Ott meg fordítva van.Pl. sh Hd800 1500USD - itthon - 300.000 Ft
denon ah-d7000 1000USD itthon - 400.000 Ft(#18003) Bodz - az egy kicsit messze van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Ukrajnai háború
- Új Redmi fülhallgatók, óra és Xiaomi külső aksik is érkeztek hazánkba
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő