Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
válasz
ballington
üzenetére
Aha, értem. Köszi szépen!
Nem voltam benne bizos, hogy fel fogja ismerni azt a mappát, de most kipróbáltam, és tényleg müxik.

-
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03
üzenetére
Na az már megvan, hogy hol tárolja a leveleket (dokumentumokon belül jó mélyen), és már a progiban is át tudnám állítani az útvonalat, de hiába teszem meg, mindig a C meghajtón akarja tárolni, annak ellenére, hogy én a D-n állatottam be neki egyet (a levelező is a D-n van, és annak a mappájában). (Csak azért szeretném ezt a megoldást, hogy ha újra kell rakni a Win-t, akkor megmaradjanak a levelek.)
Akkor hogy is kellene rendesen beállítani, hogy oda rakja a leveleket, ahova én szeretném? -
k.krisz03
tag
H@li!
The Bat-ről szeretnék váltani Mozilla Thunderbird-re. A Bat-nél nem volt gond a letöltött levelek tárolásával, mert ott minden postafiók kapott egy külön mappát a winyón. Win újratelepítése sem zavarta, másik partíción volt, csak el kellett indítanom, létrehozni újra a postafiókokat (amiknek a beállításait nem feleljtette el). Azért váltanék, mert valami oknál fogva, nem akarja rendesen kezelni a leveleket.
Na most Mozilláéknál hogy történik a levelek tárolása? Hogy tudom megoldani, hogy Win újrarakása után is meglegyen mindegyik?
Előre is köszi!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest