Hirdetés
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Felraktam egy gépre egy Ubuntut, és a Thunderbird azt mondja hitelesítsem, beírom a címet, a jelszót, engedélyezem neki a hozzáférést, aztán azt írja, hogy Hitelesítési hiba az IMAP.akárminél. Ezt ma már eljátszottam vagy hússzor. Órákkal ezelőtt már a google oldalán is beállítottam, hogy az én készülékem. Esetleg valami idő kell neki? Tudja valaki mennyi?
-
gyulank
addikt
Azt be lehetne valahogy állítani, hogy ne a jobb alsó sarokban legyen az értesítés?
-
gyulank
addikt
Nekem egy jó ideje sokszor azt írja ki, gmailes fióknál, hogy hitelesítési probléma. Ez mitől van? Egy idő után egyszer csak letölti az üzeneteket, de nem akkor, amikor frissítem.
-
gyulank
addikt
Jött egy frissítés, most jó. 52.4.0
-
gyulank
addikt
Ubuntu 16.04-től újabb rendszereken használhatatlan. Mikor beírom az e-mail címem, és a jelszót, felugrik az ablak, amibe szintén be kéne, de hiába nyomok a következőre, nem reagál. Ezt csinálja 17.04-en, és 17.10-en is. Ez a program, vagy az oprendszer hibája? És valahogy használatra lehet bírni?
-
gyulank
addikt
Kipróbáltam a profilmásolást.
Szóval, az első lépést nem tudom, hogy kell. Lementeni a profilt tokkal vonóval.
Mindenesetre bemásoltam a 178MB-os mappát, és töröltem az eredetit 14MB, de miután elindítottam, újra létrehozta.
Ekkor átneveztem a régi nevére, így nem hozta létre, de ugyanúgy azzal jött, hogy adjak hozzá új fiókot. -
gyulank
addikt
válasz
TigerCat
üzenetére
Kikapcsolhatom az üzenet ellenőrzést, de nekem nem az a bajom, hogy ellenőrzi, én szeretném, hogy elleőrizze, és ezt a Thunderbird írja ki nem az Avast. Csak CIS-ben talán nem volt ilyen opció. De a lényeg, hogy azt szeretném, hogy ellenőrizze, és a Thunderbirdnek se legyen kifogása ellene.
-
gyulank
addikt
Sziasztok! Ha Avast-ot telepítek, a Thundebird mindig azt írja ki, hogy Biztonsági kivételt adjak hozzá. Hiába pipálom ki a megjegyzést is, akkor is újra kiírja mindig. Miért csinálja, és hogy szüntessem meg?
-
gyulank
addikt
Én nem látok ilyen fejléces beállítást, és már mondtam, hogy nem az üzenetet akarom törölni, csak nem akarom, hogy a gépen foglalja a helyet.
Vagyis azt akarom, hogy úgy működjön, mintha böngészőben nézném, azzal a különbséggel, hogy értesít az új üzenetnél, meg nem kell folyton bejelentkeznem. -
gyulank
addikt
Sziasztok!
Be lehet úgy állítani, hogy a gépemen szinkronizálódjon az összes kapott üzenet címe, de az üzeneteket csak akkor, és addig töltse le, és tárolja, amikor megnyitom, és amíg be nem zárom?
Vagyis ugyanúgy megjelenik, hogy új üzenet, kiemelve a címe, és ennyi marad a gépen. Aztán rákattintok, betölti, aztán, ha másikra kattintok, törlődik a gépről, aztán, ha megint rákattintok a címre, megint betöltődik.
Rengeteg lemezterületet foglal, de ha beállítok valami korlátot, hogy ne töltse le, akkor az az üzenet meg sem jelenítődik, hogy létezik egyáltalán.
Azért szeretem a Thunderbird-öt, mert ha a listából törlök valamit, az az e-mail címről is törlődik.
Meg lehet oldani, hogy úgy tűnjön, nem változott semmi, vagyis ugyanúgy jelenítődnek meg az üzenetek, de ne a gépről, hanem az e-mail címről töltődjön be?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest