- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7918 üzenetére
Igen webes felületen simán belépek az új jelszóval. A fiók törlés már megvolt, az eredmény ha újra rakom ugyanaz.,..
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7916 üzenetére
Mindent megcsináűltam és leellenőriztaem. Egy kolléga alkalmazásjelszót javasolt a thunderbirdhez, meg is csináltam csak nem tudom ezt, hog tudom használni. A postafiók jelszót simán átírom vagy hogy,
-
Üdv Urak!
Egy olyan problémám van, hogy a thunderbird levelező kliensem (hosszú évek óta csak ezt használom) nem hajlandó a gmailos postafiókomat kezelni. Tegnap jelszót változtattam és azóta bármit csiinálok a végén ""a konfiguráció nem ellenőrizhető - rossz felhasználónév vagy jelszó?" hibaüzivel újra kezdi a procedúrát. két másik postafiókom, egy hotmailos és egy t-online-s tökéletesen működik. mi lehet a gebasz? A jelszó biztos jó mert webes felületről minden gond nélkül belépek. -
Skacok. Nagyon nem értek a thunderbirdhez de most, hogy windowsról linuxra váltottam azt próbálom belakni.....
Beállítottam a fiókjaimat és erre kidobott többszáz üzenetet több évre visszamenőleg!
Van valami lehetőség csoportosan törölni a régi leveleket? Egyenként sosem érek a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile (ARPG)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest