Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
Windowsban helyi kapcsolatra rámész utána tulajdonságok majd tcp/ip 4-es verzió majd megint tulajdonságok, majd következő dns kiszolgálók használata résznél betudod írni a dns címeket. Ha Vodafone vezetékes internetet használsz és a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot érdemes ügyfélszolgálattal kikapcsoltatni az ipv6-ot.
Ha saját routert használsz akkor router oldalán wan kapcsolat beállításnál betudsz írni dns címet. -
kabelmania27
félisten
válasz
janos1988
üzenetére
Nálam néha előfordul, hogy Thinderbird elinduláskor nem tud csatlakozni de az üzenetek letöltés gomb vagy bezárás és újra megnyitás után már csatlakozik.
Ha gyakran csinálja próbáld meg a router dns vagy ha csak szolgáltatói eszköz van nálad a gép tcp/ip 4-es protokol beállításokhoz beírni, a 1.1.1.1 /1.0.0.1 vagy 8.8.8.8/8.8.4.4 párost. -
pontyos
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
Windows postát cseréltem le rá, elsőre meglepett, hogy a nulláról a nyolc fiókom beállítása elég gyorsan megvolt. Egyesével minden beállítva stb... Utána döbbentem, hogy egy csomó dolog nem lehetséges. Vagy csak én nem jöttem rá, pl a fiókok sorrendje nem változtatható, csak az elsődleges. Fő nézet betű méret sehogy nem állítható, csak a fiókokon belül, vagy levélben.... Vagy igen?
Fő fiók Digi, kimenő levelezés tökéletesen működött, most néha jelszót kér, ami furcsa mert nem frissült. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Mivel a levelek tényleges törlése időigényes folyamat, ezért első körben csak megjelöli őket töröltként, de fizikailag ott maradnak. Ha a töröltek aránya elér egy beállított szintet, automatikusan megcsinálja a tömörítést, de kézzel is elindítható.
Ilyenkor megy végig a leveleket tartalmazó adatbázison és törli őket ténylegesen. Régebben csak azt a mappát tömörítette, ami ki volt választva baloldalt, így mindig a postafiókra álltam rá, és úgy mondtam neki, hogy dolgozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fő fiók Digi, kimenő levelezés tökéletesen működött, most néha jelszót kér, ami furcsa mert nem frissült.