Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Közben (azt hiszem) rájöttem mi is pontosan a problémád. Az üzenetszűrők->''műveletek végrehajtása'' alatt van olyan, hogy ''letöltés a POP-kiszolgálóról''. Talán ha a tb-ben csinálsz egy fiókot az aliasra és egy szűrőt a fenti alapján, akkor csak az adott névre érkező leveleket szedi le. (Gyakorlatban még nem próbáltam ki, de gondolom ez az értelme a fent leírt opciónak, egy próbát szerintem megér.) Ugyanakkor a másik címre érkező levelek kezelését még mindig csak weben keresztül/másik progival tudod intézni. Nem lenne egyszerűbb az alias helyett egy másik mail címet használni?
-
canniball
nagyúr
''...nem tudom, hogyan tilitsam le, hogy ő maga internetről soha ne töltsön le leveleket''
Ha nem állítod be a levelek induláskori automatikus leszedését és a ciklikus leszedést sem, akkor nem fog semmit leszedni.
Mod.: csak akkor ha te azt mondod neki, hogy ''na most szedjük le a leveleket''.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?