- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én használtam 2 címmel és f@sza. Semmi lassulás, semmi lag. A profil mentése is hót egyszerű volt. Erősen gondolkodom, hogy ha a TB marad ilyen, amilyen, az lesz a következő. A webes felület nagyon nem jön be.
Egyetlen gondom van csak: Thunderbirdben a POP fiókra érkezett levelek esetén is automatikusan az IMAP-pal beállított Gmail-es fiókból akar válaszolni. Manuálisan kell átállítanom a feladót.
A Gmail-t saját domainnel használom, plusz be van állítva másik 2 POP fiók, amit a Gmail kér le. Ugye webes felületen no problem, válaszolok amiről jött, írok, amelyikről akarok, stb. A TB-ben beállítottam a Gmail-t IMAP-pel, illetve hozzáadtam a 2 POP fiókot is, de nem kérem le, mivel a Gmail-ben már le van kérve. Így tudok írni azokról is. Az elküldött leveleket a Gmail Elküldött levelek közé rakatom, így szinkronban vagyok.
Mac-en a beépített mail kliens ugyanezt gond nélkül végrehajtja, ott nem kell manuálisan feladót váltanom. iPhone-on csak a Gmail fiók van beállítva, de ott nem is érdekes, elég ha látom a levelezést. Utóbbira megoldás lenne a Gmail app, viszont az meg teljesen másként kezeli a címkéket.
Az elküldött leveleket ha címkézem, akkor bekerülnek az adott címke alá, valamint az elküldött elemek között is megmaradnak. Thunderbird-ben, Mail-ben, iPhone-on és eMClient-ben viszont nem így történik. Ezekben csak az adott címke alatt jelenik meg a levél. Tudom, hogy ez azért van, mert a Gmail valójában nem címkeként kezeli az elküldött leveleket, hanem az egy beépített szűrő, de én nem tudom megszokni. Egyszerűen idegesít, ha halomban állnak a levelek az elküldött elemek mappában.
Hát ennyi.
Nincs tökéletes szoftver, de ha a fentiekre van ötleted, szívesen veszem.
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vallás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs