- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sea Edge
tag
Legyszi aruld mar el, hogy mit lehet elrontani a konyvtarbeallitason? Talan rossz iranybol kozelitettem az egerrel az Ok gombra?

De biztos en vagyok a bena, mert hiaba allitom at a Local Folders konyvtarat a Tbird-ot ez nem erdekli es tovabbra is a Documents and Settings-be irkal. -
biker
nagyúr
szerintem rá kéne hagyjuk.
és olyan ne alkosson legközelebb véleményt egy programról, aki olyanokat kérdez, ami a pofájába röhög pl az options alatt (levelek automatikus lekérdezése, stb)
mert az biztos, hogy a lelkem nem okat tud a programokról, meg beállításokról, de fikázik.
pl a ''sok szar file'' amiről sírt, csak egy k..va F3 kellene a TC-ben, és már látja is, a kit. nélküliben vannak a levelek, a másikban meg ott az első sorban, az az adatbázisos kezelő modul, ami indexel.
és én pl a mappákat símán bemásoltam (nem futó alkalmazásnál) majd elindítottam a Tbirdit, és leindexelte az uj mailbox mappát, és kész, lehetett keresni, meg olvasni ezerrel.
de tudod, ez egy szar gagyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest