Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
peter889
üzenetére
Tudom régi hsz, viszont ehhez a hsz-hoz kapcsolódik a hsz-om.
102.15.1 32 bites verzióról 64 bitesre egyszerű volt az átállás. Első kőrben telepítettem ugyanennek a verziónak a 64 bites változatát c:\Program Files\Mozilla Thunderbird mappába, a telepítő alapértelmezésben a 32 bites programot akarja frissíteni ezért fontos a célkönyvtárat átállítani, utána tovább gombra kell kattintani, telepítés után elindul a levelezőprogram, utána behozta az üzeneteket, minden úgy volt ahogy a 32 bites verzióban be volt állítva, csak a frissítési beállításokra érdemes egyből ránézni mert nekem egy idő után visszaállt a frissítések automatikus telepítésére. Utána el lehet távolítani a 32 bites verziót. Stabilabban működik a 64 bites verzió, indításkor mindig lekérdezi a levelet, míg a 32-es verzióval indítás után néha még a letöltés gombra kattintás után sem csinált semmit.
Néha érdemes a súgó / több hibakeresési információ/ indítási gyorsítótér törlésére kattintani, 64 bitesnél ritkábban van erre szükség, ez a lehetőség firefoxnál is segít. Gmail címnél gyorsabban kérdezi le a leveleket, ha nincs bepipálva a kiszolgáló beállításainál az üzenetek megtartása a kiszolgálón.
A thunderbird frissítést letiltottam, ehhez létre kellett hoznom egy policies.json szövegfájlt ezel a tartalommal:{
"policies": {
"DisableAppUpdate": true
}
}
majd a c:\Program Files\Mozilla Thunderbird könyvtáron belül létre kell hozni egy distribution mappát, majd ebbe bemásolva letiltható a frissítés, firefox esetében is ugyanígy kell eljárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest