- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Ablakos
üzenetére
Miért bonyolítod, vagy több helyről is akarsz keresni ezen levelek közt? Én egyszerűen helyi mappába importálnám mindenféle kiszolgáló szerver beállítás nélkül és abban bármikor tudsz keresni, nincs kiteve annak, hogy a szolgáltató egyszer csak eltünteti a szerverről – ismét.
Legalábbis én így tettem a nagyon régi levelezéssel, sőt még külön profilba is raktam, hogy ne zavarjon be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest