Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
hali!
Aranyos kismadaram egyik napról a másikra megmakacsolta magát, nem hajlandó elrepülni
najó, szal magyarul bármelyik postafiókomról küldök emailt, 99%-nál megáll és vmi ilyesmit ír ki: ''A levelezőkiszolgáló válasza: local error...'' nem csináltam semmi különöset az utóbbi időben, mitől lehet ez a sunyiság?
Gondoltam arra, hogy újrarakom a TB-t, viszont ki kéne menteni előtte a maileket, meg a postafiók-beállításokat - na ezeket hogyan kell?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
najó, szal magyarul bármelyik postafiókomról küldök emailt, 99%-nál megáll és vmi ilyesmit ír ki: ''A levelezőkiszolgáló válasza: local error...'' nem csináltam semmi különöset az utóbbi időben, mitől lehet ez a sunyiság?