Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Kipróbáltam, nem jött be... kínomban már csak röhögök

(most normálisan tudok mail-t küldeni, cserébe baxik rendesen menni az imap)Valami nagyon nem kerek... Az átmozgatásokat látja a többi eszköz, de míg a TB-ben a Beérkezett üzenetek mappából eltűnik, addig a többi eszközön ott is megmarad. Ha lefuttatom a mappa javítást, akkor megcsinálja szerver irányba a módosítást és eltűnik a mobilról is.
Megcsináltam, hogy a MS Outlook-al az ottani nem imap elemeimet betettem imap mappába és felszinkronizáltam. A TB ezt sem szedte le. Igaz nem is vártam sokat (max. 10 percet), töröltem a postafiókot és újra beállítottam. Akkor már lejött. Ebből az új mappából is helyeztem át üzenetet, azok mozgása rendesen látszik mobilon is. A régi helyéről törli, ha én is törlöm.
Tehát csak a beérkezett mappa viselkedik furcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest