- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Hiába olvastam és kerestem végig a fórumot, nem találtam erre megoldást:
Új gép, újra feldobnám a Tb-t. A megfelelő helyre bemásolnám a megfelelő mappát, de rögtön itt ütközök az első problémába: sajnos a levelezésem össze vissza van elhelyezkedve (más-más vinyón, nem is értem, most döbbentem rá, hogy az eddigi újratelepítéseknél mindig elkefélhettem valamit), hiába rakok más-más kombinációkat, nem tudja a madár a régi levelezési képet kihozni (konkrétan legtöbbször semmit).
Konkrétan file szinten mit, hogyan, hova kellene raknom, vagy esetleg van-e olyan progi, plugin, ami összefésüli a katyvaszt?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest