- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso073
tag
Sziasztok!
Gép újratelepítése miatt a TB-t is újra kellett telepítenem és a korábban lementett beállításokat (5 fiók levelekkel, stb.) visszapakoltam. Minden rendben is működik, kivéve egy gmail fiókot. Azt tudom, hogy gmail esetén a kliensprogramban hiába állítom be, hogy x napig tartsa a szerveren a letöltött leveleket, mert a gmail beállításai szerint működik a dolog. Korábban működött az, hogy egy adott pc-n lévő TB kliensben letöltött gmailes levelet később egy másik pc szintén TB-jén lévő, ugyanazon gmailes fiókban letöltötte újra ugyanazt a levelet és ez nekem így volt tökéletes. A mostani újratelepítésnél viszont nem működik. Pl. a munkahelyemen lévő pc TB-ben letöltöttem egy gmail fiókos levelet, majd otthon egy másik pc-n ugyanezt a levelet akartam letölteni szintén a TB-vel, de ott a már korábban letöltött levél nem jelent meg. Tudom, hogy a gmail elvileg ezt nem támogatja, de higgyétek el, hogy korábban működött egy gmailes fiók ugyanazon levelének több gépen való letöltése is. A képen a gmail POP beállításai láthatóak, amikhez sem most, sem korábban nem nyúltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest