- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sea Edge
tag
válasz
Sea Edge
üzenetére
Full gagyi a TBird, nem veletlenul hianyzik belole az export is. Nehogy mar egyszeru legyen visszaterni az OE-hez. (Kulon program kell, hogy ki lehessen nyerni a leveleket a TBirdbol, amit azutan felismer az OE)
Rohej, hogy nem lehet atallitani, hogy hol tarolja a leveleket. Atallitottam az osszes mail konyvtarat, a Local Folders-t is mashova. Meg ujra is inditottam a gepet, de akkor is a documents and settingsben van az Inboxnak az eleresi utja.
Ezek utan toroltem is le a picsaba. Szivjon vele az aki mazochista.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest