Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Két problémám is van:
1. Ügyfélkapura képtelen vagyok belépni Firefoxal. Nem az elmentett jelszóval van baj, mert újra begépelem. Hibásnak jelzi a jelszót, pedig 100%, hogy jó. Internet explorerrel működik! FF-ben az ABP és LeechBlock amiket hazsnálok, de az ABP-t full letiltottam az oldalon, mégse működik. Nem most lett ilyen, kb. egy éve van ez a probléma.
2. Az utolsó frissítés óta címsor körül megjelenik egy nagy kék keret, minden esetben, amikor egy új oldalt nyitok. Biztos velem van a baj, de ez engem baromira idegesít, nem is akarok oda semmit gépelni (99%-ban csak a legutóbbi 20-25 oldal valamelyikére katintok), mégis elvonja a figyelmet. Főleg az zavar, hogy nem tudom kikapcsolni/átszabni olyanra, mint ami előtte volt.
Van / várható erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911