Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
oreg0503
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De, tényleg az volt telepítve. Most az alapértelmezettel már jó. Köszönöm szépen!
-
oreg0503
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, így sem tökéletes, de jobb lett.
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
Hogyan tudnám a böngészőt alapértelmezett beállításokra vissza állítani? Hiába állítom valamilyen beállításra, állandóan vissza áll ezekre az idióta fekete lapokra. Erre a világosra gondolnák, de ezek a sötétek jönnek helyette.
-
oreg0503
tag
Szia.
Kicsit megkésve de köszönöm.
A tényállásra véletlen jöttem rá. Valószínű hogy a rókában valahogy be állítottam a "Privát ablakban böngészést, és ezért nem engedte a kiegészítőket futni. Most beállítotam hogy ott is futhassanak és igen! Ott vannak a kiegészítők ahová kértem őket. Hogy hogyan csináltam a privát ablakot nem tudom. Lényeg hogy most jól működik. -
oreg0503
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszi, de semmi változás. Továbbra sem tudom kirakni őket. Még arra gondolok hogy telepítem a firefox Flathubos verzióját, nem szinkronizálok hanem a Chrome böngészőből kérem az adatok, könyvjelzők stb. importálását. Akkor hátha kiteszi őket. Majd ha minden jó akkor jöhet a belépés a firefox fiókomba. Működhet?
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
LM 22 Cinnamon a rendszerem. Lehet hogy ez a kérdésem előzménye. Nem tudom. Telepítettem a Vivaldi böngészőt, de az istennek nem tudta a Firefoxx könyvjelzőit, beállításait inportálni. Állandóan azt mondta zárjam be a rókát. De hát meg sem volt nyitva. Abba hagytam az egészet ment a vivaldi a kukába. De ma vettem észre hogy a rókának a kitűzött bővítmények eltűntek. Hogy tudom vissza állítani őket?
Ezekre gondolok, és ide tudtam őket kirakni.Kicsit zavaros, de úgy szeretném kirakni ahogy a felső képen van.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Microsoft Excel topic
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sziasztok.

KAMI911