- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
Poiro7 #22660 üzenetére
OK, regebben hasznaltam en is csak leszoktam rola, es azt a Turbo modot nem is ismertem.
(#22661) Krystal_s Igen, pontosan ezt erzem en is, amit meg is fogalmaztam, hogy nekem idegen a Chrome formavilaga, pl.: en a Felul elhelyezett fuleket sem szeretem igy mindig kiveszem a pipat elole.
Engem a Chrome sebessege nem izgat, raadasul a FireFox-hoz minden altalam hasznalt letezo cucc, link stb. el van mentve egy mappaba 3.x-ig visszamenoleg.
Most kezdjem elolrol a Chrome-al kapcsolatban is? Nem.
Valahol olvastam hogy felmerest keszitettek a bongeszes kozbeni sebessegrol tehat nem a hideginditasos +30 lap megnyitasa egyidoben modszerrol, hanem arrol amikor is tenylegesen hasznalja az ember a bongeszot, es abban semmivel sem jeleskedett jobban a Chrome a FireFox-hoz kepest. Es van meg valami amiben még nem tudja megverni semmi a FireFox-ot, az pedig a hűség. Aki regota hasznalja a bongeszot, az mar sok mindenen keresztul ment jokon es rosszakon egyarant, mergelodott vagy eppen megelegedessel nyugtazta hogy vegre javult kedvence, es emiatt szerintem sokan inkabb elnezik a gyengesegeit mint hogy valtsanak.
Jelenleg meg fent van a Chrome 15 de mar nem hasznalom, remelem senkit nem bantottam meg akinek a Chrome jobban bejon, mert nem allt szandekomban, csupan egy velemenyt fogalmaztam meg ami a sajatom.
Es vegul Köszönöm a linket, el is mentettem mert barmikor jol johet. -
Steelmanus
addikt
válasz
Poiro7 #22647 üzenetére
En nem hasznalom az Easy YouTube ... kieget, helyette ajanlanam a NetVideoHunter-t. Egy masik topikban olvastam rola, vagyis valaki csak emiatt hasznalja a FireFox-ot egy masik bongeszo mellett, mert szinte minden videot es nem csak a YouTube hanem szinte minden mas oldalrol is letudja szedni a videokat ill. az mp3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged