- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
válasz
ZoleeWolf #60179 üzenetére
A frissítés nem hozott eredményt, viszont megtaláltam a probléma okozóját.
Hátha valakinek segítség lesz hasonló esetben, a Microsoft fiókban (szülői) tartalomkorlátozásoknál képen látható "nem megfelelő webhelyek tiltása" lehetőséget ki kell kapcsolni és ismét lehet tölteni a rókával.
Természetesen ha valaki használná a korlátozásokat akkor ez nem segítség, egyébként kicsit felemásan működik a dolog mert a Chrome böngészőben simán megy a letöltés bekapcsolt állapotban... -
Silεncε
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz
ZoleeWolf #56093 üzenetére
Asszem láttam már ilyet én is google térkép alatt is, de én gyakrabban tapasztalom a feedly hírolvasó oldalán. A feedly-re belépve egyetketttőt még lehet kattintani valahova, de utána semmi. Persze van, hogy napokig nem jön elő a hiba, de ma is előfordult. És ezt valószínű, hogy a 60-as verzió hozta elő, mert emlékszem, amíg fenn volt az 59-es verzió mellett a 60-as béta, addig, az 59-es verzióval sosem volt gondom, de volt olyan hét, hogy a bétával a feedly.com használhatatlan volt, mert állandóan belefagyott.
Feltételezésem szerint a javascriptnek valamelyik része fekszik meg ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest