Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Cache növelés (kiemelt szüveg, és a meglévő szám elé 1, vagy 2-3 ha kell...)
és szerintem te valamit valahol máshol töröltettél, vagy mást is töröltettél. Ami a bejelentekést viszi (süti) az nem a cache-ben tárolódik
-
Syl
nagyúr
Nálam piszok sokat megy a YT (prémium, 'Enhancer for YouTube' kiegészítővel) de semmi megakadást nem produkál. Pár naponta történik olyan, hogy indul a videó, megy hibátlanul, de körülötte az oldal üres marad. Nem tölti be se a videó adatait, se a kommenteket.
De még így is sokkal simább, problémamentesebb, mint Chrome-ban.szerk.
Semmi cache birizgálást nem csináltam rajta. -
ledgeri
nagyúr
Azért nézd meg, hogy tényleg fullon vagy-e akkor!
Nekem az vált be, hogy alapból kikapcsolásnál, kilépésnél ürítődik a cache, és addig amíg átlagos használatom mellett nem érzékelem a röccöt növelem a cache méretét...
írtam egy 5-öst az eredeti szám elé (de 1-től haladtam felfelé) az már nekem elég volt... Szeritem neked kevesebb is elég lesz, de ha nem hát nemHa egyéb böngészők alatt bármilyen chromiumra gondolsz, akkor nagy eséllyel nem, mert hát azt g-jék megoldják....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest