Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
A fórumlakóktól és a topikgazdától előre is elnézést a súlyos OFF-ért.
Ceia, a kérdésed teljesen jogos és helyénvaló. Nem tudom miért ezt a metódust választották (nekem sem tetszenek az ilyen megvalósítások, de ez sem az ördögtől való, más cégek is használnak hasonló megoldásokat). Konkrét példával élve az Adobe Flash Player is hasonló elven működik, ott is csak egy kicsivel több, mint egy megás telepítő töltődik le a gépedre...vajon abban megbízol a telepítéskor?
Maga a böngésző egyébként jó kritikákat kapott neves informatikai oldalaktól, ettől függetlenül sosem árt az óvatosság, alaposan átfésülheted vírusokat, malware-eket keresve. Én már több éve használom kiegészítő böngészőként, eddig nem volt vele biztonsági problémám (egy komoly 'bajom' van vele - linuxra sajnos nem elérhető...).Ettől függetlenül persze ha valaki tud más, alternatív megoldást arra, hogy hogyan lehet nézni olyan videókat Firefox segítségével, amik kicsiny hazánkban nem elérhetőek vagy korlátozottak, az legyen oly kedves és ossza meg az itteni földi halandókkal a titkát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911