- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
A fórumlakóktól és a topikgazdától előre is elnézést a súlyos OFF-ért.
Ceia, a kérdésed teljesen jogos és helyénvaló. Nem tudom miért ezt a metódust választották (nekem sem tetszenek az ilyen megvalósítások, de ez sem az ördögtől való, más cégek is használnak hasonló megoldásokat). Konkrét példával élve az Adobe Flash Player is hasonló elven működik, ott is csak egy kicsivel több, mint egy megás telepítő töltődik le a gépedre...vajon abban megbízol a telepítéskor?
Maga a böngésző egyébként jó kritikákat kapott neves informatikai oldalaktól, ettől függetlenül sosem árt az óvatosság, alaposan átfésülheted vírusokat, malware-eket keresve. Én már több éve használom kiegészítő böngészőként, eddig nem volt vele biztonsági problémám (egy komoly 'bajom' van vele - linuxra sajnos nem elérhető...).Ettől függetlenül persze ha valaki tud más, alternatív megoldást arra, hogy hogyan lehet nézni olyan videókat Firefox segítségével, amik kicsiny hazánkban nem elérhetőek vagy korlátozottak, az legyen oly kedves és ossza meg az itteni földi halandókkal a titkát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged