Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SATA_boy

csendes tag

válasz ceia #44710 üzenetére

A fórumlakóktól és a topikgazdától előre is elnézést a súlyos OFF-ért.
    Ceia, a kérdésed teljesen jogos és helyénvaló. Nem tudom miért ezt a metódust választották (nekem sem tetszenek az ilyen megvalósítások, de ez sem az ördögtől való, más cégek is használnak hasonló megoldásokat). Konkrét példával élve az Adobe Flash Player is hasonló elven működik, ott is csak egy kicsivel több, mint egy megás telepítő töltődik le a gépedre...vajon abban megbízol a telepítéskor? :F
    Maga a böngésző egyébként jó kritikákat kapott neves informatikai oldalaktól, ettől függetlenül sosem árt az óvatosság, alaposan átfésülheted vírusokat, malware-eket keresve. Én már több éve használom kiegészítő böngészőként, eddig nem volt vele biztonsági problémám (egy komoly 'bajom' van vele - linuxra sajnos nem elérhető...).

Ettől függetlenül persze ha valaki tud más, alternatív megoldást arra, hogy hogyan lehet nézni olyan videókat Firefox segítségével, amik kicsiny hazánkban nem elérhetőek vagy korlátozottak, az legyen oly kedves és ossza meg az itteni földi halandókkal a titkát.

Új hozzászólás Aktív témák