- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
igen néha megakad és lassan reagál dolgokra, vagy olyan mintha lefagyna rövid időre...
még az oldal görgetés is akadozik néha...bízom h hamarosan jön az újabb frissítés, és talán! az jobb lesz. azt nem értem ,a 3.5 több mint fél évig volt béta...ha egyszer ennyi "gond" van vele, akkor miért nem maradt még béta ?
jujj ez nagyon LOLFirefox 3.6
hú inkább nem írok erre semmit...végülis van pár alternatíva, én eddig szerettem ezt a böngészőt és amíg lehet kitartok mellette, de fogy a türelmem és szerintem másoknak is... -
Ajnasz
csendes tag
A memória használat csökkenése huzamosabb ideig történő használat után érezhető. A Firefox 3-ban egy idő után a rég nem látogatott lapok kiürülnek a cache-ből valamint a memória fragmentálása is jelentősen kisebb, ami azt jelenti, hogy a böngészés során kevésbé a már nem használt memóriacímek felszabadítása hatékonyabban történik így azok újra felhasználhatóak. Lényegében azt kell észrevenned, hogy nem nagyon mászik tovább egy határon a használtság. 30-40 mega meg sosem volt, pláne, ha extensionököet is használsz.
-
bobace
addikt
Bocsánat hogy spammelem a hozzászólásokat
Remélem az utolsó
De hát tesztelésből sosem elég: A speed dial-lal rögötn jobb lett. Ha a Speed Dial és Fast Dial közül kell választani egyértelmű hogy az előbbi. Nem nőtt a proc és memó használat sem. Mégiscsak marad a 3-as egyelőre.
-
WonderCSabo
félisten
Hát a memória használat valóban nem olyan sszuper, mint ahogy azt beharangozták. Kipróbáltam, 1 Index.hu + 2 PH! fórum + 5 db youtube lejátszásban lévő videókkal 150MBot foglal és 40%os procihasználatot igényel. Azért ez nem olyan rossz sztem.
Cifu: Nincs mit, remélem összejön a dolog. Előtte azért mentsd el a dolgaidat pl. Mozbacuppal.
-
bobace
addikt
Hehe, villámgyorsan rá is jöttem a megoldásra. Fast Dial addon... Leszedtem és láss csodát 6 ablak és 100 mega alatt a memória, proc használat 10% alatt-körül.
Visszarakom a jó öreg Speed Dial-t kiváncsi vagyok azzal mit fog mutatni.Ettől függetlenül tab bezárások után, nem mondanám hogy húde sokat esne a memória használat. Hol van még a tesztekben mutogatott 30-40 mega...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest