Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
lovi27
üzenetére
A beállításokat zongorázd végig bár van pár oldal amit magától csinálja ezt, tehát ha rá téved egy idegen nyelvű IP-ről az ember ezt érzékeli és felkínálja a lehetőséget hogy a saját nyelvére lefordítsa pl.: F.lux (ez egy éjszakai fényt beállító program)
Amúgy váltottam ImTranslator-ra. Nem tudom mi a baja a Mozilla-nak a kiegészítővel de szerintem elvárható lenne a fejlesztőjétől, hogy módosítja úgy a kiegészítőjét hogy az a Mozilla-nak is megfeleljen. Gondolom nem a fejlesztővel akartak kitolni, hanem valami biztonsági, vagy technikai hiányosság van amit pótolni kellene és ameddig nem pótolja hivatalosan nem lesz elérhető a kiegészítő. Ez az Inline fordító része külön tetszik itt egy csomó mindent be lehet állítani:
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911