Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Mivel újra rossz nálam a Zindex, valami másról lesz szó. Amúgy sem sima szétesés, hanem mintha teljesen a stíluslap nélkül nézném.

Az érdekesség kedvéért most megpróbáltam azt, hogy ami az FF-ben használhatatlan, annak a forrását kimentettem file-ba. Voila, így nézve ha nem is tökéletes, de lényegesen jobb, legalábbis olvasható.

Különben meg egyáltalán mi ez a hülyeség, hogy "video driver-inkompatibilitás"? Nem arról van szó, hogy egy félig áttetsző poligon árnyékvetésének kontúrja villódzik, hanem tök mezei 2D-s tartalmat kellene statikusan kitolni. Még videók kikódolásánál érteném, de egy szöveg bakker nézzen már ki ugyanúgy minden videokártyán, kompatibilitási gondokat okozó hívások nélkül!
-
Apaxp
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Előrebocsátom hogy nem értek hozzá, de szerintem előbb vagy utóbb a mozilla kitakarítja a régi addonokat és csak a webextensionok maradnak. Így a forkolt firefoxok is értelmüket veszítik.
Az 57-es róka egy új rendszer amire meg fognak jönni a kiegészítők csak kicsit várni kell.
Nálam pl, a keefox (kee) kiegészítő alapfeltétel a password kezeléshez, ezért addig amíg nem jelent meg az új változata, nem is frissítettem 57-re hanem egy párhuzamos firefoxként ismerkedési jelleggel használtam csak.
A régi addonoknál az értékelésekben lehet reklamálni a készítőjénél hogy kapja össze magát és újítson, vagy ha nem akkor lesz helyette más alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911