Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Megpróbálkoztam Ublock-al és felraktam a legfrissebb verziót, de újra az előző hsz-emben szereplő két IP címhez (104.27.147.83 és 151.101.12.133) kapcsolódik minden egyes alkalommal a Firefox amikor elindul még akkor is ha az összes szűrőt befrissítettem és ezután kikapcsoltam az automatikus frissítést.
Ezután visszatettem a régi 1.13.10-es verziót és ezután Firefox indításakor már nincs semmilyen IP címhez kapcsolódás, tehát kizárásos alapon ez az új verzió miatt van.A kérdésem az lenne, hogy hosszú távon ha fent hagyom az Ublock 1.13.10-es verziót és nem frissítem, de a szűrőket frissítem akkor ebből lehet bármiféle gond pl. biztonsági vagy egyéb?
-
Matthewus
őstag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
A második egy GitHub-os IP. Kérdezd meg az uBlock Origin fórumán, hogy miért van ez.
Esetleg próbáld meg, hogy kiszeded a pipát az összes szűrő elől.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911